Maria Avdjuško murrab Hollywoodi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Avdjuško
Maria Avdjuško Foto: Egert Kamenik/Naisteleht

40-aastane näitlejanna Maria Avdjuško on murdmas Hollywoodi filmitööstusse – küll mitte näitlejana, vaid filmistsenaristina ja sellel sügisel peaks algama filmi «Garjatšije estonskije parni» võtted.

Tegelikult on Maria viimastel aastatel kirjutanud teatris näitlemise kõrvalt juba mitu filmistsenaariumi ja viimane neist, töönimega «Garjatšije estonskije parni» («Kuumad eesti poisid») põhineb venelaste seas eesti meeste kohta ringlevatel lugudel, kirjutas Õhtuleht.

Lugu räägib kolmest eesti mehest ja ühest siin elavast neegrist, kes võtavad kätte ja lähevad Sotši olümpiamängude ajal seal lähedal asuvasse eesti külla endale eesti naisi kaasadeks otsima, sest kodumaised naised arvavad eesti meestest halvasti ja pigem viskuvad inglastest poissmeeste kaela.

Filmi produtsendi, Maria abikaasa Kristian Taska sõnul on projekti taga suuresti sama meeskond, kes on toonud ekraanile linateosed nagu «Hitler kaputt!» ja «Armastus suures linnas». Viimases mängisid peaosi ka tuntud näitlejad Aleksei Tšadov ja Ville Haapasalo, kes Taska sõnul suure tõenäosusega hakkavad mängima ka filmis «Garjatšije estonskije parni».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles