Padar õpetab Otile Bentoni osa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Martin Šmutov

Tanel Padar, Ott Lepland, Jalmar Vabarna ja Danel Pandre on ühendanud jõud lätlaste bändiga PeR, et minna Eurovisiooni eelüritusele esinema.

«Tundub, et soolokarjäärid tuleb jätta kus see ja teine. Ott on seda juba tegemas, eks ma siis ka teen lõpu,» sõnas Tanel Padar ETV saatele «Ringvaade».

Mehed asuvad esinema nime Vallatud Vestid all. Bändi nimi sündis siis, kui Padar, Vabarna ja Lepland tuuritasid «Lugusid naistest» raames ning üheskoos avastati, et kõigil meestel olid vestid seljas.

Kuigi Tanel on väitnud, et ei esita lugu «Everybody» kunagi, sõnab ta, et seda ei tee Tanel Padar isiklikult, küll aga võib lugu tulla esitlusele Vallatute Vestide kontserdil.

«Mul on tõsine probleem Otiga, kes ei saa Bentoni osaga maha,» sõnab Tanel ning lisab, et kavatsevad proovi teha seni kuni kõik ideaalselt kulgeb.

Ott tõdeb: Latt on väga kõrgel, tuleb kõvasti vaeva näha, et esineda Bentoni vääriliselt.»

Vallatud Vestid ja lätlaste PeR lähevad Malmösse Eurovisiooni eelüritusele esinema 12. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles