Ricky Gervais: Mu karjäär ei ole ohus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ricky Gervais
Ricky Gervais Foto: Reuters / Scanpix

Briti koomik Ricky Gervais lükkas ümber väited, nagu oleks tema karjäär ohus pärast seda, kui ta printsess Diana mälestuskontserdil väidetavalt publiku poolt välja vilistati, kirjutab WENN.

Gervais esines Diana mälestuskontserdil oma komöödiakavaga ning ajakirjanduses liikus hiljem väiteid, nagu oleks pealtvaatajad etteastele pidevalt selle kehva taseme tõttu vahele hüüdnud. Koomiku enda väitel sai ajakirjanik aga olukorrast valesti aru ning Gervaisi koomikukarjäär on edukam, kui kunagi varem.

«Peale Diana mälestuskontserti oli üks kutt – kes töötab ühes tabloidis – kes kirjutas, et rahvas vilistas mu välja... Nad ei vilistanud mind välja, neile meeldis mu esinemine väga. Inimestele meeldib, kui midagi valesti läheb ja ma seisin laval ning publik palus et ma teeksin robotitantsu ja see oli väga naljakas. Aga see kutt kirjutas «ta on täielik rämps, ja samamoodi kõik, mis ta kunagi teinud on.»,» ütles Gervais.

«Samal nädalal sain ma nelja Emmy-auhinna nominendiks, müüsin 100 000 «Statistide» DVD-d ja sõlmisin lepingu kahes Hollywoodi filmis osalemiseks. Ma tahan, et see mees kirjutaks minust iga päev,» naeris mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles