Pet Shop Boys toob Õllesummerile festivali ajaloo keeruliseima lavakujunduse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pet Shop Boys
Pet Shop Boys Foto: promo

Reedel, 5. juulil Õllesummeri pealaval esinev Inglismaa kuulsaim tantsumuusika duo püstitab oma kontserdiks festivali ajaloo keeruliseima lavakujunduse. Popmuusika klassikud esitavad lauluväljakul oma hiilgava lavatee kuulsaimad laulud.

Mitmed maailmakuulsad artistid Mobyst Mikani on Õllesummeri 20 aasta jooksul toonud lavale tehniliselt väljakutsuvaid show'sid. Ka Eesti staarid nagu Tanel Padar & The Sun ja Terminaator on üllatanud eriefektide ja kaskadöritrikkidega.

Pet Shop Boysi show näol on aga Õllesummerile tulemas seninähtutest võimsaim tehniline teostus.

Viimati sai Pet Shop Boysi vabaõhukontserdil Eestis nautida 13 aastat tagasi. Bändi ligi 30-aastase tähelennu hitisadu on muljetavaldav: «Its A Sin«, «Go West», «Always on My Mind», «Domino Dancing» jpt.

Eelmisel suvel esines artist Londoni olümpiamängude lõputseremoonial oma karjääri esimese superhitiga «West End Girls».

Arvata on, et Pet Shop Boys võtab midagi huvitavat ette ka Tallinnas, kuna Õllesummeri kontserdile eelnev ja järgnev päev on bändil vaba.

Pet Shop Boysi maailmatuur Electric algab 13. mail Lõuna-Ameerikast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles