Margus Hunt: mina pole karu liha söönud!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees nagu orkester: Mart Sanderi ande väljundeid on ka kujutav kunst. Pildil poseerib ta ühe oma viimase taiesega («Ehmunud kentaur»), mille modelliks kunagine kettaheitja ja hiljuti Ameerika jalgpalli profiliigasse NFLi pääsenud Margus Hunt.
Mees nagu orkester: Mart Sanderi ande väljundeid on ka kujutav kunst. Pildil poseerib ta ühe oma viimase taiesega («Ehmunud kentaur»), mille modelliks kunagine kettaheitja ja hiljuti Ameerika jalgpalli profiliigasse NFLi pääsenud Margus Hunt. Foto: Erakogu

Ameerika jalgpalli profiliigasse NFLi pääsenud Margus Hunt osales oma uue koduklubi Cincinnati Bengalsi juures esimesel pressikonverentsil. Karksi-Nuiast pärit Margus õpetas ameeriklastele ka pisut eesti keelt. Järgnevatel aastatel hakkab Margus Hunt teenima umbes miljon dollarit aastas.

Küsimused, mis Marguselt pressikonverentsil küsiti olid seinast seina ja kohati lausa imelikud.

Näiteks väitis üks reporteritest teadvat, et Eestis süüakse palju karu liha. Nii küsiti ka Marguselt otse, kas ta sööb karu liha.

«Mina karuliha pole söönud,» vastas Hunt. Selle peale konstanteeris reporter, et kõike internetis kirjutatut ei saa seega uskuda.

Vaata meeleolukat videolõiku!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles