Katherine Heigl: ma ei lähe näljutamistrendiga kaasa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katherine Heigl
Katherine Heigl Foto: AFP / Scanpix

Menuseriaali «Grey anatoomia» staar Katherine Heigl ei kavatse Hollywoodi näljutamistrendiga kaasa minna.

Heigli sõnul on ta tüdinenud ühel ja samal teema korrutamisest, et staarid peavad olema nii-öelda nullsuuruses, kirjutab Variety.

Näitlejanna saab aru, et välimus maksab filmitööstuses väga palju, kuid mõnel juhul on mindud juba äärmusteni.

«Saan aru, et müün oma välimust. Kuid igal asjal on oma piirid. Minu puhul mängib rolli see, et olen küllaltki pikk ja suure kondiga. Ükskõik, mida ma endaga ka ei teeks, mu kehaehitus ei muutu,» nentis näitlejanna.

Ta jätkas, et kriitikud leiavad alati, mille kallal nääksuda.

«Kui võtan kaalust alla, on kriitikud kohe kallal nagu kaarnakari, et põen anoreksiat. Kui aga paar kilo juurde võtan, hakatakse paksuks sõimama. Mul tekib alati siis küsimus, mida tahetakse. Iga uue kehatrendiga kaasajooksmine on mõttetu ja samas kehaehituse tõttu ka võimatu,» arvas Heigl.

Staari kinnitusel on ta enda arvates normaalse kehaehituse ja –kaaluga.

«Olen ennast alati normaalse kehaehituse ja –kaaluga naiseks pidanud. Hollywoodis kehtivate reeglite raamidesse ei hakka ma iialgi mahtuma, kuid see polegi minu eesmärk,» leidis näitlejanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles