Täna selgub, kas Tiit Naaritsa võistkond pääseb «Mis? Kus? Millal?» finaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Naaritsa võistkond
Tiit Naaritsa võistkond Foto: Kanal 2

Täna kell 20 algab mälumängusaate «Mis? Kus? Millal?» poolfinaalseeria, kus esimesena astub televaatajate vastu Eesti mälumängumeistri ja õpetaja Tiit Naaritsa võistkond. Poolfinaali on pääsenud ka Igor Habali ja Jaan Alliku võistkonnad, kes võistlevad kahel järgmisel pühapäeval.

Sel pühapäeval mängib televaatajate vastu Tiit Naaritsa võistkond koosseisus koreograaf Märt Agu, lavastaja Roman Baskin, tele-ajakirjanik Imre Kaas, jurist Marko Siil ja keskkonna-spetsialist Hugo Tang.

Kuigi enamus Naaritsa meeskonnaliikmetest peab tugevaimaks konkurendiks poolfinaalseerias Jaan Alliku võistkonda, on nende esimene eesmärk siiski täna televaatajad seljatada ja stiilipuhast ning tugevat mängu näidata. «Ma usun, et meie võistkonna erinev taust annab läbilöögiks head eeldused. Finaali pääs pole veel eraldi suurt tähistamist väärt - seal tuleb võita televaatajaid. Alles siis võib avada šampanjapudeli korgid ning lubada endale üks rammus söömaaeg,» räägib tänase võistkonna liige Imre Kaas.

Kapten Naarits ei pea finaalipääsu küll elu ja surma küsimuseks, kuid tunnistab, et praeguses faasis on see siiski juba üsna oluline. «Finaalipääs oleks kindlasti osa eneseteostusest ja –tõestusest ja preemia selle eest, et meil on nii hea võistkond,» ei hoia Naarits ka oma võistkonna kiitmasega tagasi. Hugo Tang ihkab samuti finaalikohta: «Eks see finaalipääs tähendab teatud au ja kuulsust - et saaks olla kõvem kui Allik ja Habal,» lisab ta naljatades. Ka Siil tunnistab, et finaali jõudmine on arvatavalt iga poolfinalisti eesmärgiks ja rõõmu valmistaks kangetest konkurentidest (televaatajad, konkureerivad võistkonnad) parem olemine kindlasti.

Kas Tiit Naaritsa võistkonnal õnnestub täna televaatajad seljatada selgub juba «Mis? Kus? Millal?» esimese poolfinaali

otseülekandes, mis algab Kanal 2s täna kell 20, kohe pärast sketshisaadet «Heeringas Venuse õlal».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles