Tiit Naarits: finaalipääs oleks osa enesetõestusest!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Naaritsa võistkond
Tiit Naaritsa võistkond Foto: Kanal 2

Pühapäeval kell 20 algab mälumängusaate «Mis? Kus? Millal?» poolfinaalseeria, kus esimesena astub televaatajate vastu Eesti mälumängumeistri ja õpetaja Tiit Naaritsa võistkond.

Sel pühapäeval mängib televaatajate vastu Tiit Naaritsa võistkond koosseisus koreograaf Märt Agu, lavastaja Roman Baskin, tele-ajakirjanik Imre Kaas, jurist Marko Siil ja keskkonna-spetsialist Hugo Tang. Poolfinaali on pääsenud ka Igor Habali ja Jaan Alliku võistkonnad.

Enne poolfinaali küsisime Naaritsalt, kumba võistkonda, kas Habali või Alliku oma, peab ta tugevamaks? «Tugevaim konkurent on minu silmis Jaan Alliku võistkond, kus on liidriteks kaks kogenud mälumängurit. Allik on väga tugev kapten. Igor Habal jättis eelvoorus kaptenina hea mulje, aga probleemiks võib osutuda see, et meeskond ei toimi harmooniliselt,» avaldab Naarits arvamust.

Kuigi Naarits ei pea finaalipääsu elu ja surma küsimuseks, tunnistab ta, et praeguses faasis on see siiski juba üsna oluline. «Finaalipääs oleks kindlasti osa eneseteostusest ja –tõestusest ja preemia selle eest, et meil on nii hea võistkond,» ei hoia Naarits ka oma võistkonna kiitmasega tagasi.

Kas Naaritsat juba ka tänaval ära tuntakse? «Kaasaelamist on küllaga, tänaval otseselt ligi ei tulda, aga töökohtades, koolides (Tiit Naarits õpetab Jõgeva Gümnaasiumis ja Tartu Karlova Gümnaasiumis ajalugu), on õpilased üsna elevil,” muheleb Naarits.

5. mail mängib poolfinaalis televaatajate vastu mälumängu Euroopa meistrivõistluste hõbedamehe Igor Habali võistkond koosseisus ajakirjanik Kärt Anvelt, filmilavastaja Peeter Simm, riigikogu liige Andres Anvelt, tõlkija Mart Rummo ja ärimees Allan Kaldoja.

12. mail sööstab mälumängulahingusse aga 6-kordse Eesti mälumängumeistri Jaan Alliku võistkond, kuhu kuuluvad lisaks Allikule ka kirjanik Andrus Kivirähk, spordi-ajaloolane Rait Männik, filmilavastaja Hardi Volmer, Cambridge’i Ülikooli tudeng Kadi Liis Saar ja ajakirjanik Andres Pulver.

«Mis? Kus? Millal?» esimese poolfinaali otseülekanne algab Kanal 2s pühapäeval kell 20, kohe pärast sketshisaadet «Heeringas Venuse õlal».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles