Duff McKagan: Led Zeppelin ja Velvet Revolver lähevad koos tuurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Velvet Revolver basskitarrist Duff McKagan
Ansambli Velvet Revolver basskitarrist Duff McKagan Foto: Reuters / Scanpix

Endine ansambli Guns n´Roses staar Duff McKagan andis välja seni suurima vihje selle kohta, et Led Zeppelin maailmaturneele asub, sest McKagani praegune ansambel Velvet Revolver pidavat saama turnee soojendusesinejaks.

Led Zeppelin taasühines detsembrikuus pärast 27-aastast pausi, et anda vaid üks kontsert ning hoolimata meeletust nõudlusest on ansambel keeldunud võimalike tulevaste kontsertide osas kommentaare andmast, teatab WENN.

Kuid McKagan on kindel, et veteranrokkarid alustavad pärast solist Robert Planti sooloturnee lõppemist maailmaturneega ning 44-aastane basskitarrist avalikustas, et Velvet Revolver on saanud auväärseks ülesandeks olla tuuril Led Zeppelini soojendusesineja.

«Nagu ma aru sain, oleme meie soojendusesinejad, kuigi ma kujutan ette, et on piisavalt palju bände, kes oleks valmis meile tappa andma, et ise sellise privileegi osaks saada,» ütles Duff McKagan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles