Von Krahlis esinevad suurel neljapäeval Röövel Ööbik ja Chalice

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Röövel Ööbik: Sten Sheripov, Raul Saaremets, Tõnu Pedaru ja Allan Hmelnitski
Ansambel Röövel Ööbik: Sten Sheripov, Raul Saaremets, Tõnu Pedaru ja Allan Hmelnitski Foto: Andres Teiss

Sel neljapäeval toob StereoÖÖ ja Featuring`i ühisüritus Von Krahli lavalaudadele tõelise staaride paraadi - üles astuvad sellised tegijad nagu Röövel Ööbik, Chalice koos Jaagup Jalakaga, Ans. Andur ning Maikameikers koos Enar Essensoniga.

Ürituse korraldaja Risto Karupoeg sõnas, et neljapäevase ürituse näol on tegemist omapärase peoga, kus publik näeb esmakordselt kahe armastatud üritusesarja põimumist.

«Otsustasime teha eksklusiivse peo ja ühendada kaks üritustesarja – live bändidele keskendunud Featuringi ning elektroonilise muusika austajatele mõeldud StereoÖÖ. Kokku saime tõeliselt aukartust äratavad esinejad ning usun, et õhtu jooksul on esmakordset elamust ohtralt. Panna ühise eesmärgi nimel tegutsema nii palju seni eraldi esinenud häid tegijaid lihtsalt norib head tulemust. Kuna rahvakalender nimetab seda päeva suureks neljapäevaks, siis ainus õige viis seda tähistada ongi suurte staaridega,» lisas Karupoeg.

Õhtu jooksul astub kõigi poolt palavalt armastatud Röövel Ööbiku ja Ans Anduri kõrval üles ka Chalice`i ning Jaagup Jalaka eksperimentaal-improvisatsioon-duo ning Maikameikers koos Enar «Rakett» Essensoniga. «Sellist ühistööd pole veel kellegi kõrv kuulnud,» kinnitas Karupoeg.



Röövel Ööbik

Jutustus Eesti indie-muusikast: Alguses oli tühi maa. 1986. aastal sündis Röövel Ööbik. Pärast seda tulid kõik teised. Aga ka Röövel Ööbik ei ole kuhugi kadunud. Röövel Ööbik elab ja hingab. Ja suurel neljapäeval toob ta inimestele taas rõõmu puhta, pretensioonitu ja jõulise helilaviinina, sest Röövel Ööbik on täpselt nii rock´n´roll, kui üks indie-bänd üldse olla saab.
 
Chalice & Jaagup Jalakas

Chalice ning Jaagup Jalaka eksperimentaal-improvisatsioon-duo püüab leida harmooniat Chalice’i teadatuntud bassi- ja sündikäikude ning Jalaka minimaalsete rütmide vahel. Kas sellest kukub välja üks pehme reis või korralik tantsupidu?
 
Ans. Andur

Eestikeelse indiepopi ja popindie absoluutne kuningas, Paide noorte helivõlurite liit nimega Ans. Andur, on juba aastaid tõestanud oma jätkuvat aktuaalsust ning oskust hoida kätt hea popmuusika pulsil. Andur allahindlust ei anna. Meie pisaraid ei usu. Kes kohale ei tule, nutke!
 
Maikameikers & Enar “Rakett” Essenson

Kodumaise dub-muusikamaastiku särav kuulamisväärsus astub seekord üles pooles koosseisus, tuues ühisesse esinemissessiooni omaltpoolt elektri- ja basskitarri. Hoiatus: teie jalad võivad iseenesest liikuma hakata!


Live-esinemiste vahepeal hoiab meeleolu üleval Sten Saluveeri plaadimuusika. Peale live-esinemisi asuvad plaadimängijate taha StereoÖÖ residendid Enar “Rakett” Essenson ja Jaagup Jalakas. Visuaalide eest vastutab suurepärane duo Propaganda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles