Sõõrumaa ja Marani salasuhe kestis aasta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sõõrumaa ja Kätlin Maran
Urmas Sõõrumaa ja Kätlin Maran Foto: Stanislav Moshkov/ Naisteleht

Ärimees Urmas Sõõrumaa ja tema praeguse elukaaslase Kätlin Marani salasuhe kestis ühe aasta, enne kui nende kooselu avalikuks sai.

Sõõrumaa ja Maran puutusid esimest korda kokku ühisel suusareisil, kuhu Kätlin sõitis, olles kooselus veel Meelis Laoga, ning Urmas toonase elukaaslase  Kairi Auväärtiga, kirjutab Kroonika.

«Seal meie pilgud kohtusidki. Mäletan, et ukerdasin üksi suusamäel ja ainus, kes mind džentelmenina järele ootas, oli Urmas. Selline armas käitumine läks südamesse,» meenutas Kätlin Maran.

Sõõrumaa galantsest käitumisest ja pilkude kohtumisest suusareisil möödus terve aasta, kuni tulevane paar trehvas juhuslikult ööklubis Nightman.

Maran ja Sõõrumaa tegid paar tantsu ja Urmas tõestas end taas härrasmehena, saates Kätlini  koju.

«Käisime jahiga sõitmas. Veetsime Saaremaal mõnusalt aega. Järgmiseks hakkas punaste rooside sülemeid laekuma,» meenutas Maran.

Kätlinit ei häirinud, et Urmas oli siis veel teise naise mees.

«Kui ma kaks nädalat nende suhet seal suusalaagris nägin, siis polnud midagi, millest end häirida lasta!» lausus Maran.

Maran ja Sõõrumaa pidasid isegi lähimate sõprade teadmata Maldiividel Urmase 40. sünnipäeva.

Salasuhe kestis umbes aasta.

«Urmas käis mul ikka «külas» ja lõpuks tegime suhte avalikuks. Hakkasime koos elama, otsustasime, et peres võiks ka lapsuke kasvada. Katriin oli väga oodatud beebi!» meenutas Kätlin Maran.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles