Mendi-Anna võitleb lisakilodega nii seriaalis kui päriselus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Jankelevitš
Anna Jankelevitš Foto: TV3

Politseikomöödia «Ment» täht Anna Jankelevitš rääkis Buduaarile, et näeb vaeva lisakilode kaotamisega.

Anna selgitab, et ta otsustas mõni aeg tagasi oma kehakaalu taas käsile võtta, kuna leidis kapist vaid paar korda kantud riideid, mis talle paraku enam selga ei läinud.

«»Ma vaatasin jah, et ilus asi ju, aga vot ei lähe selga enam. Nii otsustasingi, et võtan kümme kilo alla ja selleks kulus mul kolm kuud ainult,» sõnab Anna.

Naine jätkab: «Nüüd need riided lähevad selga ilusti, aga kui ma juba kümme kilo sain maha, siis mõtlesin, et võiks tegelikult veel kümme kilo maha võtta. Ega ma ei kiirusta üldse sellega, võtan täitsa rahulikult.»

Anna sõnab, et midagi ei tohi endale keelata, kuid samas toitub ta tervislikult.

«Käin praegu viiel päeval nädalas jõusaalis, minu töö lõppeb kell kuus õhtul ja pärast seda lähengi. Sõidan seal tavaliselt jalgrattaga umbes tund aega ja siis teen veel mõningaid harjutusi. Eratreenerit ega toitumisspetsialisti mul vaja pole, sest sain trimmisaatest nii palju infot, et võiksin ise toitumisnõustajaks hakata,» muigab Anna särasilmil.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles