Külaskäik vanaema-vanaisa kolikambrisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvatantsuansambel Kajakas.
Rahvatantsuansambel Kajakas. Foto: Urmas Luik

Rahvatantsuansambel Kajakas korraldab pühapäeval, 23. mail Nurmenuku puhkekeskuses perekondliku vabaõhukontserdi, mis on pühendatud lastekaitsepäevale.


Esinevad ansambel Kajaka kõik tantsijad, Uulu põhikooli teatritrupp, Võiste pillipiigad, Heino Seljamaa kohverteater ja Endla Murd oma laululastega.



“Näiteks Uulu lapsed jäid meile silma ühel konkursil. Nad on küll alles teises klassis, aga esitasid oma tüki Mulgi murdes, nad on hästi vahvad,” rääkis rahvatantsuansambli juhendaja Rita Mändla.



Peale esinejate aitavad meelt lahutada muinasjututegelased ja tantsukajakad. Kohapeal on meelt lahutavad atraktsioonid: karussellid, miniloomad, kohvik. Kaasa võib võtta oma piknikukorvigi.



Piletimüügist saadavast tulust pool kingitakse Pärnu haigla lasteosakonnale.



Pilet maksab 90 krooni, alla kolmeaastased lapsed saavad peole tasuta. Külalisi viib üritusele buss, mis väljub Kaubamajaka eest kell 11.30 ja Pärnusse tagasi kell 16.30.



Lisateave Rita Mändla telefonil 5660 0779. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles