Suletud uste taga: vanemad võitlevad õpetaja terrori vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suletud uste taga
Suletud uste taga Foto: TV3

Sarja «Suletud uste taga» tänase loo keskmes on 13-aastane Justina, kes satub uude kooli õppima asudes uskumatute probleemide keerisesse.

Rita ja Helmuti 13-aastane tütar Justina oli eelmises koolis tubli ja hea õpilane. Kõik muutub, kui pere kolib ja Justina hakkab õppima uues koolis – vanemate üllatuseks tekivad neiul probleemid käitumise ja õppimisega. Emaga võtab ühendust uue kooli psühholoog ja selgub, et tüdruk teeb poppi ning on jäänud vahele poest toidu varastamisega, sest jäi ilma koolilõunast. Justina seletused on segased ja tõrjuvad, kuid kui ta ühel päeval koolist sinise silmaga tuleb, hakkab ema toimuvat uurima ja tekib kahtlus, et õpetaja terroriseerib nii Justinat kui ka teisi õpilasi. Õpetaja ja direktor näevad probleemi aga vaid tüdrukus. Tõtt rääkida ei julge ka Justina sõbrad, sest kardavad õpetaja viha. Nii asuvadki lapsevanemad õpilaste vastu suunatud vägivalda uurima omal käel.

«Suletud uste taga» on TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles