Tupiktänava mehed ajavad ökoäri!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tupiktänava mehed»
«Tupiktänava mehed» Foto: Kanal 2

Tupiktänava Raulile on teada, et kodumaise ökokaubaga hangeldajad on püstirikkad. On vaja ainult Uus-Meremaa otsekülvikontseptsiooni ning kummikuid, kuhu rukola istutada, sest juustuhais pidi noortele taimedele hästi mõjuma.

Raul on lahkelt nõus oma elutoast tegema aiamaa, kuhu poole Eesti jagu head ja paremat külvata. Nüüd jääbki vaid oodata, et taimed päikese poole lõikama paneksid.

Kui aga Turu-Kolja hakkab lubatud ökotoitu nõudma ja Rauli ökoaed keeldub rohetamast, ongi Tupiktänava mehed karmi valiku ees. Kas ökotoit peab ikka olema nii öko, et väetiste nimekirja mõne geniaalse lahendusega pikendada ei võiks.

Nii plaanitaksegi viimases hädas proovida väetisena nii kalaraipeid kui ka tugevate rahustite all hinge vaakuva ökokana «kõrvalprodukte» ning äri võtabki vungi sisse. Kui ainult Raul ei oleks tiba ennatlikult teinud Turu-Koljaga seda ökotoidu varustamislepingut...

Komöödiasarja «Tupiktänava mehed» uus osa juba sel neljapäeval kell 21.30 Kanal 2s.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles