Clive Owen hindab monogaamiat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clive Owen
Clive Owen Foto: Reuters / Scanpix

Briti näitleja Clive Owen tunnistas, et tal pole kunagi tekkinud suhet filmides tema partneriteks olnud näitlejannadega ja hindab monogaamiat.

Oweni sõnul on ta koos mänginud paljude ilusate ja kuulsate naistega, kuid ta abikaasa on talle kõige tähtsam, kirjutab People.

42-aastane Owen on abielus Sarah-Jane Fentoniga, kellega tal on kaks tütart Hannah ja Eve.

«Ma hindan seda, et pärast tööd saan koju oma abikaasa ja laset juurde minna. Mul on kaasnäitlejannade seltsis vahel väga lõbus ja tore olla, kuid see on ka kõik. See on film, see on meie töö,» selgitas staar.

Owen lisas, et tegelikult isegi seksistseenid ei pane teda mõtlema truudusemurdmisele.

«Tegelikult on seksi- ja armatsemisestseenid filmides ühed kõige tehnilisemad asjad üldse. Sind seatakse ühte- ja teistpidi ning sa teed selle lihtsalt ära,» ütles näitleja.

Oweni sõnul on ta monogaamiaga rahul ja ei kavatse hästi toimivat suhet rikkuda.

«Meie abielu tähendab meile palju. Hoolitama sellest, et mind ümbritsevad pidevalt väga seksikad ja võluvad naised, on Sarah-Jane minu jaoks ideaalne,» nentis staar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles