Kuula! Ansambel Gravityl valmis kolmas raadiosingel

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gravity - "Iga Päev On Elamiseks Täna"
Gravity - "Iga Päev On Elamiseks Täna" Foto: Gravity

Tartu bänd Gravity on valmis saanud oma uue, järjekorras juba kolmanda, singli "Iga päev on elamiseks täna". Teksti autor on Oliver Sibolt, muusika Lauri Antsov. Salvestas ja miksis Remi Teras.

Ansamblis Gravity mängivad noored "vihased" pillimehed, kes esitavad omaloomingulist eestikeelset pop-rocki. Energia, hea rütm ja mõnus meeleolu on märksõnad, mis iseloomustavad nende etteastet kõige paremini.

Bändi solist ja lugude autor on superstaarisaatest tuntust kogunud Lauri Antsov. Lisaks kuuluvad koosseisu Ragnar Viks (kitarr), Lars Lillo (basskitarr), Lauri Land (trummid), Rauno Looper (klahvpillid, taustavokaal).

Gravity on oma lühikese tegutsemisaja jooksul esinenud koos mitmete Eesti tuntud ansamblitega nagu FIX, Singer Vinger ja Toe Tag. Samuti võisteldi ka Firmabänd 2013 finaalis, kus külalisesinejana astus üles Smilers!

Selle aasta augustis astub Gravity üles ka Tartu Laululaval koos ansambliga Shanon, kes niikaua oodata ei jaksa, kuuleb poisse juba ka kolmandal mail Tartus tudengipäevade raames!

Kuula lugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles