Mendi-Anna: puhkesin saate võtetel nutma!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Jankelevitš
Anna Jankelevitš Foto: TV3

Politseikomöödia «Ment» täht  Anna Jankelevitš rääkis Buduaarile, millal ta viimati nuttis ja kas ta üldse nutab.

«Muidugi olen vahel kurb ka ja nutan isegi. Just mõni aeg tagasi puhkesin saate võtetel nutma, tegelikult nutsin nii mina kui ka minu saate partner Rein Paabel,» tunnistas Anna.

Anna selgitas lähemalt: «Ühesõnaga meil on saates selline tegelane, keda kutsume staarkaebaja Leidaks. Ta on vana inimene, kes on täiesti üksi - tal pole sugulasi, kes külas käiksid ega ka lähedasi sõpru. Ja ta teeb meile pidevalt väljakutseid, et lihtsalt tähelepanu saada ja suhelda. Hiljuti ühes saates oligi selline koht, kus ta tegi meile taas väljakutse, läksime siis kohale ja selgus, et ta kutsus meid välja, sest tal oli sünnipäev ja ta oli ihüksi. Me vabandasime, et meil pole ju kingitust ja siis ta ütles, et meie kohalolek ongi tema suurim kingitus - lihtsalt et me tema sünnipäeval seal oleme. Ja nii minul kui ka Reinu osatäitjal hakkasid pisarad päriselt ka voolama. Tead ju küll, et see olukord on lavastatud ja pole päris, aga samas me teame kõik, et meie ümber on nii palju inimesi, kes päriselt ongi üksi. Paratamatult tulid mul kurvad mõtted pähe ja tekkis seos päris eluga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles