Heategevuslik netioksjon sisustab Tallinna kooli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Galetin
Indrek Galetin Foto: Stina Kase

Sotsiaalkampaania «Tee sporti» raames on käivitatud koostöös osta.ee'ga heategevuslik netioksjon, kus inimesed saavad annetada esemeid, mille müügist saadud tuluga muretsetakse Tallinna I Internaatkoolile ja Tallinna Õismäe koolile spordivarustust.

Ühtlasi premeeritakse parimad invasportlasi, kes on rahvusvahelistel võistlustel eesrindlikult Eestit esindanud.

Netioksjonist võtavad teiste seas osa ka Birgit Õigemeel, TV3 uudisteankur Sven Soiver, fotograaf Indrek Galetin jpt.

Kaasa lööb ka meelelahutusfirma BDG.

Kõikidel huvilistel on võimalik osta tunnine professionaalne fotosessioon, kus kaamera taga on fotograaf Indrek Galetin.

Oksjoni võitjale teeb (täis)meigi Make Up Store'i meikar Laura Melkonjan. (Lisainfo antud oksjoni kohta: http://www.osta.ee/3057024#bid).

Indrek Galetin on tuntud fotograaf, kes alles hiljuti lasi välja aktipiltide seeria Eesti kuulsustest «Amore - Vahet pole».

Ka antud näituse müügitulu läheb heategevuseks. Nimelt toimub 26. märtsil lounge Stereos oksjon, mille tulu annetab Indrek aidsiennetuskeskusele.

Eesti edukama esikalbumi omanik Birgit Õigemeel on oksjonile müüki pannud enda autogrammiga CD-plaadi. (Lisainfo antud oksjoni kohta: http://www.osta.ee/3019052).

Netioksjoni müügist saadud tuluga ostavad SA Dharma ja EVPISL Tallinna erikoolidele ning Eestit välisvõistlustel eesrindlikult esindanud invasportlastele spordivarustust.

Heategevusoksjon toimub sotsiaalkampaania «Tee sporti!» raames, mille eesmärgiks on tõsta ühiskonna teadlikkust spordi positiivsetest mõjudest intellektipuudega noortele ja motiveerida rohkem noori sporti tegema.

Lõppeesmärk on muidugi aidata erivajadustega lastel paremini ühiskonda lõimuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles