Farmi-Gabriel: mul on närvivapustus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Farmi-Gabriel on tubli automüüja
Farmi-Gabriel on tubli automüüja Foto: Auto24.ee

Öösel kella poole nelja paiku sõitis Tallinnas Snelli hotelli juures ärandatud limusiin otsa tee ääres parkinud väikebussile. Esialgsetel andmetel olid pidulised limusiini rentinud koos autojuhiga, kuid sadama juures oli juht autost hetkeks lahkunud ja võtmed autosse jätnud. Eksklusiivse limusiini juhiks oli tol ööl tuntud strippar Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel.

«Mul on närvivapustus! Tegu on ju eksklusiivse autoga. See on Eestis ainuke lahtise katusega limusiin,» kurdab Gabriel Õhtulehe veergudel. 

«Ma ei tea, mis selle vennaga saab. Loodan, et tal raha on. Kuskil 5000 eurot läheb remont. Ameerika auto jupid on kallid.»

Gabriel pidi tuvastama, kas hiljem kinnipeetud mehed olid ikka samad, keda ta limusiiniga õhtu alguses vedas. «Vaatasin kongi uksest sisse ja ütlesin, et seesama värdjas oli jah. Tüüp ise saatis mind ülbelt persse,» konstanteeris Gabriel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles