Printz sai esimese koha ja liigub finaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printz sai BMI auhinna popi kategoorias Black Eyed Peasi lauluga "Meet Me Halfway"
Printz sai BMI auhinna popi kategoorias Black Eyed Peasi lauluga "Meet Me Halfway" Foto: Erakogu

Carola Madis üritab oma armsaima imagot päästa ja hõikas veel eile Facebooki lehel, et sõbrad-tuttavad tema hea kamraadi, Printz Boardi poolt hääletaks. Hetk tagasi selgus, et Carola ponnistused on vilja kandnud ning Printz saigi esimese koha ja liigub edasi finaali.

Raadiojaama Macy's iHeartRadio leheküljel oli võimalik hääletada tõusva tähe poolt ning teiste seas figureeris seal ka Carola Madise ekspeika Printzi nimi ja lood.

Võitjal on võimalus esineda koos teiste staaridega Macy's iHeartRadio muusikafestivalil.

 

Carola kommentaar: Põhjus miks Printz sellel konkursil osaleb on see, et ta teeb hetkel sooloalbumit kuna Black Eyed Peas läks lahku. Tegemist on mega suure võistlusega ja kui ta selle võidab, siis ta esineb iHeartRadio festivalil.

Kusjuures viimati esines Printz seal just koos Black Eyed Peasiga ja ka mina olin tookord nendega kaasas. Loomulikult aitaks sinna pääsemine tohutult kaasa tema soolokarjäärile, kuna festivalil esinevad ikka väga kõvad artistid.

 

Edu Printzile super-finaalis!

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles