Karl-Erik Taukar peab Danaks kehastumist ekstreemseks juhtumiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade
Karl-Erik Taukar (Dana International)
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade Karl-Erik Taukar (Dana International) Foto: TV3

«Näha oma lapselast kahe paari rinnahoidja, läätsede ja parukaga Iisraeli transvestiiti kehastamas – see on mõnevõrra avardav kogemus,» mõtleb Karl-Erik Taukar saate «Su nägu kõlab tuttavalt» eel oma vanaisale. Dana Internationaliks kehastumist peab Taukar oma kõige ekstreemsemaks muutumiseks.

«Üldiselt on kõik hästi toetavad ja annavad mulle alati märku, kui neile midagi meeldib. Samas, kui neile tundub, et ma võiksin midagi teistmoodi teha, on nad ka hästi altid kritiseerima,» tunnistab Karl-Erik Taukar Õhtulehele.

Karl-Erik Taukar on saates osalevatest lauljatest-näitlejatest kõige väiksema lavakogemusega - see kajastub paratamatult ka hinnetes, mida ta žüriilt teenib.

Taukar tõdeb, et kohtunikelt saadud tagasisidet ta südamesse ei võta, kuigi on terve elu kriitika suhtes väga tundlik olnud.

Mees lisab, et saade röövib terve nädala jooksul igast päevast vähemalt pool.

Iga nädal saates esinemine on talle siiski päris paras koormus. Taukar sõnab, et harjumatuks peab ta hetkel asjaolu, et näeb end nii tihti televisioonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles