«Mis? Kus? Millal?» viimane poolfinalist selgub täna!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mis? Kus? Millal?»
«Mis? Kus? Millal?» Foto: Kanal 2

Täna kell 20 algav otsesaade «Mis? Kus? Millal?» on eriti põnev, sest selgub viimane poolfinalist. Kohad poolfinaalis on endale kindlustanud juba Tiit Naaritsa ja Jaan Alliku võistkonnad. Kui täna võistlev Arlet Palmiste tiim võidab televaatajaid vähemalt seisuga 6:4, pääsevad nemad poolfinaali. Kui nad aga peaksid televaatajatele kaotama, pääseb poolfinaali Igor Habali võistkond.

Täna läheb televaatajate vastu lahingusse Arlet Palmiste võistkond koosseisus Riigikogu liige, Eesti Maleliidu president Andrei Korobeinik, suhtekorraldaja Urmas Glase, raadio-toimetaja Maarit Nõmm, Eesti Ekspressi ajakirjanik Janar Filippov, Tapa vallavanem Alari Kirt ja võistkonna kapten, Järva-Jaani kohaliku elu edendaja Arlet Palmiste.

Viimane veerandfinaal selgitab ka viimase poolfinaali pääseja. Poolfinaali kohale pretendeerib ka Igor Habali võistkond, kes seljatas televaatajad seisuga 6:5. Habali võistkonda kuuluvad: ajakirjanik Kärt Anvelt, filmilavastaja Peeter Simm, riigikogu liige Andres Anvelt, tõlkija Mart Rummo, ärimees Allan Kaldoja ning võistkonna kapten, mälumängu Euroopa meistrivõistluste hõbe ja loendamatute muude tiitlitega pärjatud Igor Habal.

Kanal 2 otse-saade «Mis? Kus? Millal?» on eetris juba täna kell 20.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles