Stiletojooksu korraldaja kindlustab jalad poolele miljonile kroonile!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stilettojooks Kaarli puiestee alleel, 22.05.08
Stilettojooks Kaarli puiestee alleel, 22.05.08 Foto: Maria Vahuri
Stiletojooksu korraldaja Silvi Grigorjeva kindlustab ERGOs oma jalad 500 000 kroonile.
«Stiletojooksu eesmärk on propageerida naiste kauneid jalgu ning kõrgete kontsade kandmist,» selgitas stiletojooksu korraldav Silvi Grigorjeva võrguajakirjast Femme.
 
«Kõrgetel kontsadel jooksmine ei ole naistele tavaliselt ohtlik – me kõik teeme seda iga päev tööle, koju, bussile kiirustades, kuid võistlusolukorras on risk kukkuda ja end vigastada olemas. Näiteks vigastas üks osalejaist möödunud aastal stiletojooksul kukkudes põlvi. Seepärast otsustasin, et kindlustan sel aastal oma jalad.»
 
Eesti kolmas stiletojooks toimub juba sel neljapäeval, 21. mail algusega kell 19.00 Tallinnas Tammsaare pargis. Jooksule oodatakse osalema naisi alates 18. eluaastast.
 
Jooksudistantsi pikkus on 100 meetrit, võistlusel osalemiseks peab minimaalne kontsakõrgus olema 8 cm. Kingad ei tohi olla täistallal. Kontsade kõrguse mõõdab enne jooksu üle Star FMi DJ Marko Lõhmus, kes juhib ühtlasi  tervet jooksu.
 
Stiletojooksule eelregistreerumine lõpeb Internetis (http://www.femme.ee/stiletto/
21. mail kell 15.00. Kes jääb kirjapanekuga hiljaks, tulgu lihtsalt jooksupaika kohale! Jooksust osavõtt on kõigile tasuta.
 
Lisaks osalejatele võistlevad ka kingad. Nimelt pildistatakse kõige efektsemad kingad üles ning Femme lugejad saavad nende seast hiljem oma lemmikud valida. Kõige äkilisemate kingade omanikud saavad ka äkilised kingitused!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles