Sel reedel vaimustav Josh Wink ning Rulers of The Deep klubis Privé!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Wink
Josh Wink Foto: Club Privé
Kas oled kunagi mõelnud, milline on tõeliselt hea pidu, maailmatasemel DJ ning kõige mõnusamate inimestega? Sel reedel, 22. mail, on kõigil võimalus osa saada selle kuu kõige suuremast peost, mil klubi Privé plaadimängijate taha astub Josh Wink. Ära märkimist väärivad 110% ka lisajõud, rahva tõmbab käima Eesti klubimuusika lipulaev - Rulers of the Deep (Meri & P.Julm).

Philadelphias sündinud Josh Wink on üks teerajajatest techno, house ja nendega seonduvate stiilide puhul, muutes kõiki neid definitsioone hägusemaks. "Parim DJ oskus on see, kui suudad luua helilise atmosfääri, kus publik saab energiat minult samal ajal kui mina saan oma energia ning inspiratsiooni publikult, " räägib Josh Wink, kel ilmus selle aasta alguses uus album "When A Banana Was Just A Banana". Miks just sellise pealkirjaga?

"See plaat räägib tegelikult muusika süütuse ja puhtuse kaotamisest. Kui mina üles kasvasin oli muusika lihtsalt muusika. Kellegi üle ei tehtud nalja ning keegi ei omanud tobedat hoiakut "mina kuulan ainult ühte stiili muusikat" - mina kasvasin üles kuulates kõike!! Ma igatsen seda kunagist muusika süütust ja puhtust ... Nagu siis kui ma olin noorem, " kui banaan oli lihtsalt banaan."

Josh Wink on varemgi kahel korral (Vibe sünnipäeval 2001. aastal ning klubis Privé 2005. Aastal) Eesti klubimaastikku raputanud, positiivse ning meeldejääva elamusena kirjeldavad seda siiani kõik peol viibinud klubihundid.

Moekunstink Liisi Eesmaa: "Mäletan, et tjuunisin selleks peoks endale eriti hullu laulukaare tuka. Peo näol oli aga tegemist tõelise tantsukaga, inimesed läksid esimesest loost peoga kaasa ning olid äärmiselt joviaalsed. Selle kohta võib tõesti öelda good old times!"

DJ Raul Saaremetsal on Josh Wink'i kohta vaid positiivsed kommentaarid: "On väga vähe vanakooli tegijaid, kes suudavad peale aastaid olla sellisel tasemel nagu tema. Enamajolt sellised mehed, kes olid 10 aastat tagasi aktuaalsed, ei ole enam nüüd samal tasemel. Josh Wink on aga säilitanud oma värskuse ning oskuse värsket ja huvitavat muusiakt teha. See on harv nähtus."

"Josh Winki pidu 2005. aastal Privé's on kindlasti minu elu pidude TOP 5 hulka kuuluv, see oli ja on siiani üks parimaid," ütleb HairHouse'i salong üks omanikest, Priidu Allandi.

"On inimesi, kes pahatihti keskenduvad vaid ühele asjale, neile meeldib ja läheb korda vaid üks," räägib Wink, " Ma vihkan seda. Kui tekivad mingi reeglid, siis see pole enam kunst ja kaugeltki pole see enam lõbus. Olen õppinud selgeks, et kõiki ei saagi rahuldada ja kõigile ei saagi meeldida, niisiis keskenduks ma pigem sellele, et teha head kunsti. Need inimesed, kellele see kunst meeldib, jäävad sinuga lõpuni."

Klubi Privé uksed avatakse kell 23.00! Pilet maksab 200 krooni, flaieriga 150 krooni, family-listi registreerunutele 100 krooni. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: +37256256000

VIDEOD:

Vaata eelmist 2005 aasta Josh Winki kreisit pidu Privés SIIT.
 
Rulers of the Deep SIIT.


Vaata ka albumit eelmisest Josh Wink'i peost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles