Kes on see salapärane välismaalane, kes peab Eestist naljablogi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti lipp Tartu botaanikaaia ees
Eesti lipp Tartu botaanikaaia ees Foto: Annika Erg

Sel nädalal lõi internetiavarustes laineid blogi «Estonian Moments», milles saab näha humoorikaid ülestähendusi Eesti igapäevaelust.

Tartusse õppima tulnud välismaalane, kes seda blogi peab, ei soostu veel oma nime ega kodumaad avaldama, kuid ta paljastas veebisaidile estonianworld.com endast üht-teist.

«Võin öelda vaid seda, et pärinen riigist, kus eestlasi üldiselt teatakse ja armastatakse, kuigi leidub ka erandeid. Mu juuksur oli üks neist. Kui ütlesin talle, et kolin Eestisse, lõikas ta mul peaaegu kogemata kõrva maha,» naeris mees.

Kuigi hittblogi autor rõhutab, et ta armastab Eestit, pole tal kerge olnud sõpru leida: «Hea sõbra leidmine Eestis on sama raske kui leida siit head veini. Loomulikult on mul mõned eestlastest sõbrad ja nad kõik on heaks inspiratsiooniallikaks selle blogi pidamisel, kuigi ükski neist ei pea end «tõeliseks eestlaseks.»

Blogipidamises peale nalja tal muud tagamõtet ei ole: «Paljud lugejad on juba mu motiivid kahtluse alla seadnud. Nad arutlevad, kas selle taga võib olla mõni poliitiline partei. Kinnitan neile, et ma ei ürita Edgar Savisaarele väljakutset esitada - kurk juba tegi seda!»

Naljamehe tulevik Eestis sõltub õpingutest, CV.ee tööpakkumistest ja ilmaprognoosist.

«Mu iseloom sarnaneb väga keskmise eestlase iseloomule, nii et mul on tunne, et mulle meeldiks Eestisse kauemaks jääda. Kuid mitte päris niimoodi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles