Postimehe Rahva Lemmiku auhind läks Tele2 blondiinide sarjale!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld ja Evelin Võigemast
Jan Uuspõld ja Evelin Võigemast Foto: Kuvatõmmis

Eesti suurima reklaamikonkursi Kuldmuna raames anti tänavu taas välja eriauhind Postimehe Rahva Lemmik. Auhinna pälvis agentuuri Utopia loodud Tele2 blondiinide sarja reklaam, mis on osa Tele2 «Palju raha» seeriast.

Postimehe lugejad said valida oma lemmikreklaami ühe nädala jooksul Kuldmuna telereklaamide finaali pääsenud tööde seast.

Lisaks Tele2 reklaamidele olid finaalis teisedki Utopia loodud telereklaamid – Rimi «Hinnad võtavad alla» ning «Rimi Käikkonen», samuti Saku «Pehmotõrje».

Teistelt agentuuridelt olid finaalis näiteks Kontuuri loodud «Rahva Raamat 100», agentuuri Tank «Untouchables», Linda Loovteenuste reklaam PÖFFile, Imagine «Häälestu sügiseks» ja Kuukulguri «Saku».

Postimehe Rahva Lemmiku auhind anti üle eile õhtul toimunud Kuldmuna järelpeol ööklubis Bibabo.
 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles