Milliseid mütse kandsid Bostoni plahvatustes kahtlustatavad?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bostoni maratoni pommirünnakutes kahtlustatavad isikud (keskel)
Bostoni maratoni pommirünnakutes kahtlustatavad isikud (keskel) Foto: SCANPIX

USA Föderaalne Juurdlusbüroo (FBI) avaldas fotod kahest mehest, keda kahtlustatakse selle nädala esmapäeval Bostoni maratoni finišiala pommiplahvatuste korraldamises.

Üsna kiiresti hakati internetis meeste välimust ja rõivaid kommenteerima, edastab Daily Mail.

Paari minutiga tegid pilte vaadanud kindlaks, et üks meestest kandis Bridgestoni golfimütsi, mida müüakse Walmarti ostukeskustest 14.99 dollari eest.

Mütsi aitas ära tunda must värv ja sellel olev valge logo.

Teise kahtlusaluse mütsi äratundmine oli keerulisem. Sel mehel oli peas valge nokkmüts, mida ta kandis tagurpidi, nokk selja poole. Selle mütsi logo oli ühel turvakaamera salvestisel näha vaid hetkeks.

Mütsi suuruseks pakuti numbrit seitse.

Leheküljel Reddit arvati, et teisel kahtlusalusel mehel võis olla peas Ralph Laureni polomüts. Sellise mütsi hind on umbes 30 dollarit.

Politsei sõnul paljastavad need mütsil mingil määral kahtlusaluste isikuomadusi ning ka rahalisi võimalusi. Asjatundjate hinnangul kandsid pommikahtlusalused võrdlemisi moekat rõivastust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles