Kanal 11 alustas peoga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 11 avapidu restoranis Lucca
Kanal 11 avapidu restoranis Lucca Foto: Indrek Galetin

Kuigi Kanal 2 sõsarkanal Kanal 11 on esimest korda eetris 27. märtsil, peeti avapidu maha juba eile, 16. märtsil. Erinevalt Kanal 2 hoogsatest pralledest kutsus Kanal 11 veetma mõnusat pühapäeva õhtut Tiskresse, restorani Lucca.



Kohale kutsuti kliendid, meediaagentuurid, partnerid ja press, kellele pakuti paaritunnist kava ning tervislikke suupisteid. Alustuseks pidas kõnel Kanal 2 peadirektor Urmas Oru, misjärel tutvustasid programmi Kanal 11 agarad projektijuhid Nele Paves ja Mari-Liis Veskus.



Kanal 11 on suunatud peamiselt naistele, programmis sisalduvad näiteks USA hitt jutusaade The Oprah Winfrey Show, viis erinevat tõsieluseriaali, kvaliteetsed filmid ja omasaated.



Muusikalist poolt õhtus täitis Uku Suviste, külalisesinejana astus üles ka Koit Toome. Pärast mõnusat olengut Luccas kutsus Kanal 11 kõik oma 200 külalist kaasa Rihanna kontserdile Saku Suurhallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles