Laupäeval toimub senini suurim firmabändide finaal!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20. aprillil toimub kontsertklubis Rock Cafe kolmandat aastat toimuva firmabändide konkursi finaal.
20. aprillil toimub kontsertklubis Rock Cafe kolmandat aastat toimuva firmabändide konkursi finaal. Foto: Firmabänd

Laupäeval, 20. aprillil toimub kontsertklubis Rock Cafe kolmandat aastat toimuva firmabändide konkursi finaal.

 Võistlusesse asuvad Sh*tLoadOfTalent (Advokaadibüroo Sorainen), Palavik (Microsoft), Ajutine Ülekoormus (Tele 2 Eesti), Gravity (Tartu Kontsert), Mad Road (Meiren Engineering / Teleplan Estonia), SSB (Saarionen / Cutrico Hair / Sveiger), Mood Mess (Skype), Rainday Station (Ignite / Hurtigruten Estonia) ja Ma Sulle Ehitan (Merko Ehitus). Peaesinejaks on ansambel Smilers.

Õhtut juhib Henrik Normann, kes on sündmuseks valmistanud sketsid igale bändile. Bände on hindamas zürii koosseisus: Hendrik Sal-Saller, Aivar Riisalu, Karl-Erik Taukar, Anu Saagim ja Kadi Maarand.

Kohapeal toimub ka SMS-hääletus, mis määrab bändide osa saatusest. SMS-hääletusest saadud rahaga toetatakse Junior Achievementi  õpilasfirmade programmi. Ühtlasi on tegemist ka suurima firmabändide võistluse finaaliga läbi aastate, sest sel laupäeval on rekordarv bände koos laval.

«Elame ajal, kus igapäevaselt tekib juurde uusi staare läbi erinevate telesaadete, kes mõjuvad kohati steriilsetena. Nagu fun oleks kadunud! Samal ajal on hea näha, et Firmabänd on võistlus, kus inimesed tulevad musitseerima puhtalt enda lõbu pärast ning teevad seda suurepäraselt! Eks neid suurepäraseid esitusi saab siis laupäeval vaadata ning valida välja parim,»arvab žürii liige Aivar Riisalu.

Teine žüriiliige hoopiski naljatleb, et kogu asja võiks ka täiesti vastupidi teha: «Firmad õpivad, kuidas bändi teha ja bändid võiks siis õppida, kuidas firmat teha. Järgmine aasta võiks teha hoopis bändidele firmade võistluse, siis saaks meie ka osa võtta ning külalisesinejana kutsuks mõne eduka firma näitama, kuidas asi käib,» arvab Hendrik Sal-Saller.

BändCämp Firmabänd on Eesti suurim firmabändide võistlus, mis toimub sel aastal kolmandat korda. Möödunud aastal võitis firmabändide konkursi Kaitseväe bänd Katta Kuulmine. Firmabändide konkurssi korraldab BändCämp, mille missiooniks on arendada loomingulisust läbi muusika korraldades erinevaid võistlusi ja esinemispakkumisi muusikat armastavatele inimestele.

Uksed Rock Cafesse avatakse kell 19.00, bändid astuvad lavale kell 19.30. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides.

Vaata kokkuvõtet eelmise aasta finaalist, kus sai mürglit rohkem kui kopika eest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles