Nädalakokkuvõte: Rihanna tuli Eestisse ja Hiinas elab ülipaks beebi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paks beebi
Paks beebi Foto: WENN

Eelmisel nädalal olid Eestis kõige kõvemateks tegijateks Koit Toome ja Liis Lass, välismaal tekitasid kõige enam elevust aga kurioosumid.

Esmaspäev

Nädala esimene päev möödus välisuudiste laines: Venemaa saadab Eurovisioonile taas Dima Bilani, supermodell Ambrosio on rase, Tori Spelling oli peaaegu pankrotis, Ricci kaalub iluoperatsiooni tegemist ja Pussycat Dollsi staar lahkus bändist.

Kriminaalsem maik oli loo juures, et FBI uurib Spearsile tehtud tapmisähvardusi.

Eesti ainsus põnevusuudis tuli Hannaliisa Uusmalt, kes võiks vabadussamba kaitseks protestida alasti.

Samuti pakkus elevust «Võsareporter», mis tõi vaatajani koleda lahutuse.

Usinalt saabus ka kurioosumuudiseid, millest põrutavaim oli see: siiami kaksikud tahavad emaks saada.

Kuid huvi pakuvad vast ka need lood: valele numbrile saadetud sõnum viis kihluseni, indialasel on 13-sentimeetrised kõrvakarvad, briti tüdruk on peaaegu kõigele allergiline, puhkusel olnuid ootas kodus ees üllatus ja uus kaamera võimaldab näha riiete sisse.

Teisipäev

Kui esmaspäeval eriti kodumaal midagi ei toimunud, siis teisipäeval läks tõeliseks paugutamiseks: FIBITi seltskonna riietus oli mage, Kristjan Kasearu esines lahtise püksilukuga, Summer on eksnaise kapriisidega kimpus, Kadi Toom jookseks Anu Saagimi eest peitu ja Iisaku Priit lubab plaati.

Päevakangelaseks oli Liis Lass, kes esmalt jäi palgatõusuta ja sõitis seejärel koos Elmar Liitmaaga puhkama.

Kaia Triisa väitis aga, et Moskva elu on nagu Hollywoodi film.

Välismaalt jõudsid siia uudised, et Hiinas jahmatab ülipaks beebi, Top Geari saatejuht sattus kriitikatule alla, poiss ajab arvuteid ja elektriseadmeid «hulluks», pätt võõpas kutsikad tiigriteks ja vanemad lasid Downi sündroomiga lapsele ilulõikusi teha.

Kolmapäev

Päeva kuulujutuks oli kõmu, et G-Enka lahkub A-rühmast. Põnevaim uudis aga, et maailma suurim missivõistlus - Eesti Koolimiss 2008 – toimub Tallinnas.

Välismaal viskas Clooney roppu nalja.

Omapärased uudised tulid ka Hiinast, kus möllab kahejalgne koer ja sealne meedia boikoteerib riigi tippstaari.

Selgus ka, et bioloogiaüliõpilane suri musta mamba hammustuse tagajärjel, veoautojuht ostis kaitsekiivri ja jätkas teekonda ning 17-kuune tüdruk oskab lugeda.

Neljapäev

Päev algas üllatava ja vahva uudisega: Koit Toome ja Kerttu Tänav kinnitasid, et neil on kõik hästi.

Päeva tegijaks oli aga telemaailm: märtsis alustavad Kanal 11 ja TV6, kuid selgus ka, et Võrno andekspalumise saadet ei tule.

Õhtul nägid inimesed aga, kuidas «Unelmate pulma» kaunitarid kirjeldasid unistuste pulmakleiti.

Kurioosumimaailma maiuspalad olid: naine istus kaks aastat WC-potil, maffiaboss oli vangla jaoks liiga paks ja ameeriklanna pidi ellujäämiseks uriini jooma.

Lisaks tekitas imestust, et miks vallandati Rootsis meikimisest keeldunud naine.

Vaadake kindlasti ka miljoneid maksvaid mobiiltelefone.

Fotograaf Galetin fännab ja pildistab aga Nõmme Kaljut.

Reede

Töönädala viimasel päeval vastas lugejate küsimustele Tanel Padar.

Eestis tekitasid elevust uudised, et Helen Sürje leidis uue kallima, Kristina Šmigun tuleb koju sünnitama ja Laura Põldvere tunnistas koduigatsust.

Telesaadetes oli päeva staariks Jaagup Kreem, kes meekis sõdurielu verise näoga. Saabus ka uudis, et «Ärapanija» üllatab sel pühapäeval uue saatejuhiga.

Märksõnad

Tagasi üles