Missy Elliotti kontsert lükkub edasi

Aivar Õepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Missy Elliott.
Missy Elliott. Foto: AP / Scanpix

Missy Elliotti maailmaturnee Tallinna kontsert lükkub edasi järgmise aasta algusesse. Tuuri algus ja Tallinna kontserdi täpne kuupäev ja koht selguvad septembris.

Missy Elliotti esindava managemendi ametliku teate kohaselt lükkas artist edasi oma terve maailmaturnee, sest tuuri alguseks lubatud uus plaat ei jõudnud esialgu plaanitud kuupäevaks valmis.

Missy Elliotti esindav Violator Management, Elliotti Euroopa kontserdite esindaja Urbania ja Eesti poolne korraldajafirma JK Music Team kinnitasid, et mitte mingil juhul ei jää kontsert ära ning muusikasõbrad saavad kindlasti oma elamuse kätte, kahjuks küll väikese hilinemisega.

Kõik juba ostetud ning kampaanias võidetud piletid kehtivad 2008 aasta alguses toimuval kontserdil. Soovi korral ostetakse piletid tagasi 13. augustist 30. septembrini suuremates Piletilevi müügikohtades.

A. Le Coqi tarbijakampaanias võidetud piletid, mis on Piletilevist välja võetud, kehtivad kõik uuelkontserdil. Tarbijakampaania pileteid tagasi ei osteta.

JK Music Team palub tekkinud olukorra pärast vabandust ja loodab muusikasõprade mõistvale suhtumisele ning ootab kõiki Missy Elliotti kontserdile, teatas agentuur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles