Surmaga lõppevat vähihaigust põdev üksikema sai oma unistuste pulma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surmaga lõppevat vähihaigust põdev üksikema sai oma unistuste pulma
Surmaga lõppevat vähihaigust põdev üksikema sai oma unistuste pulma Foto: SCANPIX

Suurbritannias sai noor üksikema, kes põeb surmaga lõppevat maksavähki oma unistuste pulma.

23-aastasel Kayleigh Duffil diagnoositi möödunud aastal raske geneetiline mutatsioon, mis tekitas maksavähi, edastab Daily Mail.

Sama haiguse tõttu suri naise isa Lee Duff 1998. aastal olles vaid 37-aastane. Arstide kinnitusel on tegemist geenihaigusega.

Naisele tehti kasvajate eemaldamise operatsioon ning ta hakkas selle aasta märtsis saama keemiaravi. Ta tegi enne seda nimekirja asjadest, mida ta enne surma teha tahaks – üks neist oli abiellumine.

Üksinda kolmeaastast poega kasvataval inglannal ei ole partnerit. Ta sõbranna Katie Birch otsis mehe, kes nõustus sureva naisega abielluma. Selleks osutus modell Danny Whisker.

Kayleigh Duff sai oma unistuste pulma, milles ta kandis valget kleiti ja loori. Paaripanek ja pulmapidu toimusid Kentis Whitstabeli lossis.

Pulmas osalesid naise ema, 46-aastane Beverley Cox, ta 70-aastane vanaema Sharon ja 71-aastane vanaisa Ian Day ning ta kolmeaastane poeg Kai.

Pärast laulatust poseeris pruutpaar fotograafile, joodi šampanjat ja söödi pulmatorti.

«Mu peigmees on väga ilus ning südamlik. Tegelikult oli meie abiellumine kummaline, sest see ei olnud nii nagu olema peab. Samas sai mu suur unistus teoks,» lausus naine.

Noor naine töötas kokaabina ning püüab enne surma olla koos oma poja Kaiga nii palju aega kui võimalik.

«Minu jaoks on iga päev nagu ime. Saan üks kord kuus keemiaravi, mis kestab kümme tundi. Ma ei saa siis süüa ega juua. Pärast seda taastun ja saan natuke aega olla mina ise,» sõnas naine.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles