Raadio 2 otsib Põhja-Tallinnale uut naisvokalisti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 otsib Põhja-Tallinnale uut naisvokalisti
Raadio 2 otsib Põhja-Tallinnale uut naisvokalisti Foto: promo

Põhja-Tallinn ning Raadio 2 on löönud kampa, et leida bändile uus naislaulja. Hetkel lauljakohustusi täitev Liis Lemsalu on hõivatud isiklike projektidega ning bändi tihe ajagraafik eeldab niinimetatud täiskohaga laulja olemasolu.

«Meid ootavad ees töised suvekuud, kus suurema osa ajast veedame ratastel ja lavalaudadel,» sõnas bändi eestvedaja Wild Disease.

«See on asi, millega kandideeriv tütarlaps peaks kindlasti arvestama: bändi tegemine on fun, aga samas ka tõsine töö nii laval kui stuudios,» lisas Wild.

 Kuna uue lauljaga on kiire, siis otsustati jõud ühendada Raadio 2'ga, et leida sobilik laulja.

Bändis kitarri mängiv Eric Kammiste selgitas: «Oleme küll juba eelnevalt testinud mitmeid kandidaate, kuid mõtlesime siiski asja suurema kella külge panna. Võib juhtuda, et me jätkame otsinguid ka pärast esimest maid, sest üks asi on hea lauluhääl ja teine asi on kollektiivi sobitumine. Aga eks näis mis saab ja loodame parimat.»

 Osalemiseks peab kandidaat olema naissoost, vähemalt kaheksateistaastane ning saatma enne 1.maid Raadio 2 demo loost «Lähen ja Tulen», mille instrumentaali leiate Raadio 2 või Põhja-Tallinna Facebooki lehelt. Seal on kirjas ka kõik muud osalemistingimused.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles