Ränderootikapood kõigile neile, kel napib julgust ise poodi minna!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tupiktänava mehed»
«Tupiktänava mehed» Foto: promo

Tupiktänava mehed Raul ja Artur valisid taas «ratsa rikkaks» ideekonkursile laekunud äriideedest oma lemmikud. Siin on nende selle nädala Top Five koos kommentaaridega. Top Five ideede saatnutega võetakse ühendust ja kingitakse neile üht-teist!

 Kui sul on aga mõni selline või veel parem äriidee, siis saada see aga teele SIIT!

Uus Top Five juba jälle neljapäeval!

Idee nr 1
Hei: «Suur kohver tuleb lüüa täis igasugust erootikakauplusest pärit kaupa (dildod, kondoomid, kuulid, kumminaised, geelid, jne, jne). Ja siis tuleks hakata inimeste ukse taga seda kaupa pakkuma. Soovitatav on muidugi eeltööd teha, et kelle ukse taha üldse tasub minna :). Võib-olla nii mõnigi vanaproua ihkab omale dildot, vanahärra aga kumminukku, kuid poodi ei julge minna ja netti ka ei ole:).»

Artur: «Noh, miks mitte, aga jube piinlik on nii minna pakkuma. Mis siis saab, kui mõne tuttava peale satub?»
Raul: «Artuuro! Mis jutt see on? Paneme maskid pähe ja keegi ei tunne ära. Nii võiks seda äri laiendada ning hakata ka asutustes ja firmades käima. Siis on meil veel maskid inimestele, mõtle ise, kui läheme kuskile firmasse ja sa näiteks ei taha teiste töötajate ees dildot, osta siis tõmbad maski ette ja kohe nagu turvalisem olla.»
Artur: «Noh, aga teised ju näevad riiete järgi, kelle ees see mask on!»
Raul: «Vahet pole, inimesed vaatavad ikka kõigepealt näkku - ma küll ei vaata, mis pluus sul seljas on. Maru idee!»

Idee nr 2
Voldemar: «Nad võiksid teha midagi, mis on tavalisele olukorrale täiesti vastupidine! Näiteks võiksid nad küsida raha absurdsete olukordade eest! A la: viime sinu naise (või ka mehe) sinu eest välja - maksa meile 1. tavapaketi eest ja viime su naise näiteks kinno, 2 .maksad premiumpaketi eest - viime kinno ja sööma 3. luxpakett on juba kohvik, kino, loomaaed :D jne. Nii saaksid nad kokku ilusate naistega ja veel raha ka selle eest! suht lambi idee muidugi, aga neile ehk sobibki selline ullikeste idee.»

Artur: «Noo, see on siis nagu üritusturundusfirma?»
Raul: «Jälle hea idee, mis paganama üritusturundus?»
Artur: «Noh, nii neid firmasid kutsutakse, kes korraldavad igasugu sündmusi ja üritusi.»
Raul: «Ahah, siis on see idee ka juba ära võetud.. No ei vea ikka... Aga ikkagi, mõtle vaid, küsime raha, et viia kellegi naine kinno!»
Artur: «Ma ei tea, see on tobe...»
Raul: «Sulle on, jah, võib-olla tobe, aga vaata mind - äkki näkkab ja naine tahab teine kord ka minna ja nii, et mees ei teagi! Siis küsime raha hoopis naiselt!»

Idee nr 3
Ly: «Kuum ja tasuline 900 seeria telefoni seksiliin geidele:). Kõne vastuvõtja on loomulikult meesterahvas:).»

Raul: «Huvitav, huvitav, kas seda telefoniliini saaks nii ka teha, et ei pea kodus passima ja ootama, kuni keegi helistab?
Artur: «Mida sa siis tahad?»
Raul: «Vaata, kui see seksiliin oleks mobiilis ja igal pool kaasas, siis saab kõikjal selle mula ära rääkida, kui keegi helistab.»
Artur: «Saad sa ka, sõge inimene, aru, et see on geiliin, kus mehed helistavad meestele?»
Raul: « Aga vahet pole, kes helistab - sa pead vaid kuulama ja teesklema, et hullult korda läheb... Lõpus teeskled orgasmi.»
Artur: «Oota, mina pean vastama?»
Raul: «Nojah, sa oled ju emakeele õpetaja, oskad ilusti rääkida ja puha...»
Artur: «Ei, noh, palju õnne...»

Idee nr 4
Jana: «Lendava laua idee! Soetada mingi kompleks nt angaar, kuhu ehitada magnetitest põrand mis jääks + laenguga ülespoole. Ehitada laud, nt kaks korda suurem kui rulalaud ja selle alla ehitada magnetist põhi, mis on + laenguga. Kui lükata laud sinna angaari- või kompleksipõrandale, siis + ja + tõukuvad ja ideekohaselt jääks laud sinna hõljuma. Kui oleks nad nii tugevad magnetid, siis teoorias saaks inimene laua peal seista ja hõljuda.»

Raul: «Vau, see oleks vägev idee, miks ise selle peale pole tulnud?»
Artur: «Noh, see on jah, ikka väga ulme!»
Raul: «Siis saaks sinna kokku kõik vanemad ja lapsed ning see oleks topeltkasulik!»
Artur: «Mis on topeltkasulik?»
Raul: «Vaata, see oleks nagu see meelelahutuspark, me teeme sellise magnetitega karusselli,mõtle kui odav - mingeid mootoreid midagi pole vaja!»
Artur: «Ahah, aga kuidas see siis ringi liigub?»
Raul: «Artuuro! Meie lükkame hoo sisse ning siis see aina keerleb ja keerleb! Ning magnetid ei kulu ära ka, nii saaks igavesti raha pööritada...»
Artur: «Ma ei tea, see on ikka väga ulme.»
Raul: «Innovaatilised ideed ongi ulme!»

Idee nr 5
Justyna: «Avada murdunud huulepulkade kokkukleepimise tehas. Palju polegi vaja - murdunud huulepulka ja tulemasinat, millega murdunud kohad kuumaks lasta :).»

Artur: «Vot see on väärt idee, lihtsate vahenditega saab sellise äri püsti panna...»
Raul: «Ma ei tea, kust neid huulepulkasid saab.»
Artur: «Kui sa vaid teaksid, Annel ja Heljul on neid kogu aeg terve karbitäis seal vannitoas.»
Raul: «Nii?»
Artur: «Sa võta endale ka naine, siis meil on kogu aeg seda materjali võtta.»
Raul: «Ma ei tea, selle pärast küll naist veel võtma ei hakkaks, kuid mõtleme selle peale...»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles