Sarja «Ment» toredad tegijad kutsuvad head tegema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna ja Ago heategevuskampaania esitlusel
Anna ja Ago heategevuskampaania esitlusel Foto: TV3

TV3 kodumaise  teleloo «Ment» näitlejad Ago Anderson ja Anna Jankelevitš avasid täna Statoili Kristiine teenindusjaamas sarjaga seotud heategevuskampaania. Juuni alguseni on kõigist Statoili jaamadest võimalus soetada eriline ja praktiline «Mendi» parkimiskell, mille müügitulu läheb heategevuseks.

Parkimiskellade müügituluga toetatakse MTÜ Laste- ja Noorte Kriisiprogrammi, mis pakub psühholoogilist abi lastele, kes on kaotanud lähedase. TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni sõnul on «Ment» liigutav, muhe ja heatahtlik sari, mis lihtsalt inspireeris end heategevusega siduma. «Oleme varemgi laste leinatoetuslaagrite korraldamisel abistanud, nüüd siis toredate «Mendi» tegijate eestvedamisel,» lisas Adermann. Ka Statoil on alati toetanud laste- ja noortega seotud projekte: «Antud juhul on samuti tegemist võimalusega väga vajalikule ettevõtmisele õlg alla panna,» märkis Statoil Fuel & Retail Eesti AS kommunikatsioonijuht Jaanus Pauts.

Näitlejad Ago Anderson ja Anna Jankelevitš jagasid heategevuskampaania avamise puhul autogramme ja andsid vihjeid ka sarja lähiaja sündmuste kohta. Kuna televaatajad elavad keerulise saatusega heasüdamlikule Rein Paabelile kaasa, andsid näitlejad lootust, et tulevik  toob ka helgemaid noote. Lisaks on heategevuse teema lisatud sarja sisusse: «Peagi juhtub, et ka Rein Paabel teeb head ja seda samuti seoses lastega,» vihjas peategelast kehastav Ago Anderson.

TV3 menusarja «Ment» parkimiskellad on heategijate ootel kõigi 46 Statoili teenindusjaama kassades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles