Kuidas meeldis sulle Liina imeline muutumine?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 liigutava tõsielusarja «Minu imeline muutumine» tänaseks kangelannaks oli Liina, kes soovis vabaneda üleliigsest rippuvast nahast, mis piinas teda pärast suurt kaalulangust. 

34-aastane Lääne-Virumaalt pärit Liina Pikhoff kaotas pärast maovähendusoperatsiooni 40 kilo. Endist kehakaalu jäi aga meenutama väljaveninud nahk, mis tekitas naisele suuri komplekse. Liina oli oma keha pärast nii õnnetu, et ei julgenud end abikaasagi nähes alasti võtta. Öösärk läks kodus pimedas toas selga ja Liina kartis, et kui see nii jätkub, siis on tema suhe ohus.

Liina valis lahenduseks imelise muutumise ja unistas sellest, et pärast saadet julgeb ta oma mehega ka paljalt koos kahekesi olla. Liina oli enne operatsioone nii õhinas, et unustas isegi mammograafias käia ja seetõttu öeldi talle kohe pärast hambaravi, et rinnaoperatsiooni ta ilma rinnakontrollita küll ei saa.

Haiglakoridoris nuttes tunnistas Liina, et uued rinnad olidki saatesse tulles tema suurim unistus ja see on suur pettumus, kui ta seda operatsiooni ei saagi. Arstid lohutasid, et Liina rippkõhu korrigeerimine muudab tema välimust samuti väga palju.

Kõhuoperatsioonil tõmmati sisemiste õmblustega ka Liina talje kitsamaks, sest sünnitanud naiste puhul tihtipeale muud lahendust polegi. Liina mees oli operatsioonide pärast väga mures, ei maganud öösiti ja sõitis autoga edasi-tagasi Lääne-Virumaa ja Tallinna vahet.

Naist nägi ta aga alles pärast lõikust ja siis oli palju lohutamist seni, kuni Liinal oli paber käes, et vähiohtu tal pole ja ta võib rinnaoperatsiooni läbi teha. Liina rinnad tehti suuremaks ja tõsteti kõrgemale - just selle üle oli Liina kõige uhkem. Uute pikkade kiharate üle muidugi ka.

Liina mees oli oma uue välimusega naise üle tõesti õnnelik. Kõik Liina sõbrad lootsid muidugi, et Liina teeb nüüd nendega ühissauna, sest uued rinnad vajavad ülevaatamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles