Violina esines eelmisel reedel Prives uue kavaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Violina
Violina Foto: Club Privé
Eelmisel reedel, 15.mail, esines klubis Privé esimest korda oma uue kavaga viiulitrio Violina, kes juba selle kuu lõpus sama kavaga Hispaanias, mitme tuhande inimese ees üles astub. Tüdrukud suutsid üllatada nii efektsete kostüümidega kui ka suurepärase lugude valikuga.

Vaata videot Violinast Privés

SIIT

!


Reedesed peod klubis Privé on pühendatud klassikalisele tantsumuusikale, mil nimeks on HOUSE ja iga kord üllatab klubi Privé oma külastajaid kõige huvitavamate ning parimate DJ'de ning esinejatega planeedil MAA! Kvaliteemärk «Reeded Privés» annab kinnituse, et oodata võib vaid kõige kvaliteetsemat tantsumuusikat maailmakuulsatelt ning kohalikelt esinejatelt. Lettidel tantsivad ning jagavad jooke kaunid tantsutüdrukud.

Sel reedel toimub aga klubis Privé selle kuu suurim pidu, mil plaate hakkab mängima Eestis 2005. aastal käinud maailmakuulus Josh Wink. See on pidu, mille maha magamine pole soovitatav!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles