Saaremaa saab oma jaanipeo!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare.
Kuressaare. Foto: SCANPIX
23. juunil toimub Kuressaare lossihoovis võimas jaanipidu. Üritusel esineb kontsertturneega „Jaanipäevaks kõrgeks kasvab rohi" ansambel FIX, Hendrik Sal-Salleri produtseeritav pop-rokk kollektiiv SHANON ja tantsumuusika legend CAATER. Õhtut juhib seriaalist „Kodu keset linna" tuntud näitleja Tanel Saar.

FIX, SHANON, CAATER ja erinevad DJ-d pakuvad saarlastele võimaluse tähistada Eesti tähtsaimat rahvuspüha väärika peoga. See on esimene kord, kui Kuressaare lossihoovis peetakse jaanilaupäeval nii suurt pidu.

„Loodetavasti leiavad saarlased ja nende külalised meie pakutavast programmist oma lemmiku ning tervitavad uue traditsiooni sündi," sõnas korraldaja Viljo Jõela.

Viljo Jõela on varem osalenud Vanilla Ninja Lõuna-Eesti kontserdi, Pühajärve jaanitule, Hauka Laada, Freedom Parade'i jpt suurürituste organiseerimises.

Saaremaa jaanitule soodushinnaga eelmüügipiletid Piletilevis ja Statolis hinnaga 100 krooni, pensionärid ja alla 12-aastased 75 krooni, alla seitsmeaastased tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles