Dramamama ja Slippery Slope juba sel neljapäeval Hollywoodis

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dramamama ja Slippery Slope juba sel neljapäeval Hollywoodis
Dramamama ja Slippery Slope juba sel neljapäeval Hollywoodis Foto: Kristjan Kuuser

Juba õigepea, neljapäeval, on võimalik taas soodsalt kvaliteetkontserti nautida. Klubi Hollywoodi lavalaudadel astuvad üles kevadiselt värskete helidega Dramamama ja eelmise aasta parimaks noortebändiks kroonitud Slippery Slope. Plaadimängijatel Karl-Erik Taukar + K-Sein ja uksed avatakse kell 22.00.

Juba neljandat korda toimuv bändiürituste lipulaev A.live tüürib edasi, seekord siis kevadiselt värske muusikaga. Juba mõnda aega tegutsenud bändi Dramamama liider Laur Joamets ironiseerib läbi huumori, kommenteerides ööklubis esinemist: "Kuna need kastid mängivad tavaliselt ju Tiestot, on nende normaalse muusika mängimiseks kasutatavad ribad järelikult veel tuttuued, nii et tõotab tulla vali kontsert”.

Esitamisele lähevad mitmed lood mullu sügisel ilmunud albumilt ja ega ka Slippery Slope uute lugudega hätta jää - juba juunis lubati esimest EP-d.

A.live üritusel tavaks saanud süsteem kehtib ka seekord – esimesel tunnil lastakse Facebook ‘attend’ alusel inimesed klubisse tasuta. Uksed avatakse kell 22.00 ja end minejaks saab märkida siin:

http://on.fb.me/13aSTc3

Vanusepiirang on 18. eluaastat

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles