Kuldmuna 2013 auhinnagala Draamateatris vol.2

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 15. aprillil toimus Eesti Draamateatris rahvusliku loovkonkursi Kuldmuna auhinnagala, kus pärjati 2013. aasta parimad tööd.

Galal etendus Hendrik Toompere jr sulest spetsiaalselt Kuldmuna tseremooniaks loodud etendus, mille raames pärjati aasta säravaimad tööd.

Tänavusele konkursile esitati kokku 583 tööd reklaami-, meedia-, digitaalse reklaami-, suhtekorralduse-  ja üritusturunduse agentuuridelt.

Parimad ja silmapaistvamad lahendused said pärjatud kuld-, hõbe- ja pronksmunaga. Tele- ja kinoreklaami kategoorias laekus 130 tööd, välireklaamis 50, trükireklaamis 49, raadioreklaamis 25, digitaalses reklaamis 86 ning otseturunduses 12. 

Lisaks esitati kampaaniate kategoorias 39, disaini vallas 108, ambient kategoorias 22, suhtekorraldusalal 11, meedia suunal 15 ning üritusturunduse kategoorias 36 tööd.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles