Näitlejanna Kersti Heinloo pole oma erialavalikus siiani kindel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Heinloo
Kersti Heinloo Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Andekas Draamateatri näitlejatar Kersti Heinloo tunnistas, et ta pole siiamaani sajaprotsendiliselt kindel, kas näitlemine on tema jaoks õige ala.

Samas ei oleks ta nõus näitlemisest ka loobuma, vahendab Buduaar.

Näitlemisega on Kersti tegelenud aastaid, kuid kahtlused, kas see oli kõige õigem valik, pole siiamaani kuhugi kadunud.

«Tõsi ta on, et vahelduva eduga tegelen selle teemaga ikka veel. Esiteks on nii palju erinevaid valdkondi, mis mind veel paeluvad, aga repertuaariteatris palgal olles jääb tihti aeg ahtaks, et uutele väljakutsetele võimalusi anda,» sõnab Heinloo.

Naine jätkab: «Pigem pean ma õppima sünteesima oma huvialasid. Samas ma leian, tsiteerides klassikuid, et «anne on kohustus». Oleks vastutustundetu jätta jagamata muusa puudutust,» mõtiskleb Kersti ja lisab: «Suured näitlejad suudavad imelisel kombel laadida endaga õhku ja panna meid igatsema, naerma, nutma, kaasa elama. Sinna olen ma teel ja see teekond on väga nauditav.»

Küsimus, kas Kersti oleks mõne rolli nimel nõus kaalust kümme kilo juurde võtma, paneb ta pikemalt mõtlema.

«See on väga raske küsimus. Eestis vist nii suuri väljakutseid meile ei esitata. Selleks peavad panused ikka väga kõrged olema ja ilmselt saaks see juhtuda ainult filmirolliga, aga siis võtavad kaalus juurde ka kõik minu teatrirollid ja see ei oleks ju enam see,» naerab Kersti.

Rääkides erinevatest karakteritest, tunnistab Kersti, et ta armastab eelkõige pööraseid rolle.

Heinloo selgitab: «Mulle meeldib mängida pööraseid, kinnipüüdmatuid ja ebatavalisi karaktereid. Naisi, kellel on kirge ja jõudu. Naisi, kes domineerivad, kuid kes on ka haavatavad ja hellad, kellel on saladusi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles