Galetini blogi vol3: Eestlastel on võit juba käes!

, Fotograaf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Galetin Moskvas Eurovisioonil
Indrek Galetin Moskvas Eurovisioonil Foto: Erakogu
Minu 16. päev Moskvas Eurovisioonil.

Kaks poolfinaali on seljataga ja täna on käes see tähtis päev, mil toimub 54. Eurovisiooni lauluvõistluse finaal.

Möödas on kaks pikka nädalat, täis huvitavaid ja pingelisi tööpäevi ning väljakutseid. Väsimus on peal, magada olen saanud kohutavalt vähe ja tahaks juba tagasi koju. Samas on kahju, et kohe kohe on kõik läbi, võitja teada ja peab minema tagasi hotelli kohvreid pakkima. Kõige tähtsam on aga see, et olen leidnud palju sõpru, saanud tuttavaks huvitavate inimestega ja saanud fantastilise kogemuse võrra rikkamaks. Eurovisiooni korraldus on olnud suurepärane ja võin öelda, et see on minu parim Eurovisioon läbi aegade. Venelased said lauluvõistluse korraldamisega väga hästi hakkama! Finaalvõistluse šõu tuleb meeldejääv ja võidab see, kes on võitu väärt!

42 riigi esindajat on teinud selle kahe nädala jooksul väga head tööd. Müts maha Eesti delegatsiooni ja Urban Symphony tüdrukute ees, kes sai oma ülesandega suurepäraselt hakkama! Oleme finaalvõistlusel ja seega ka juba võitjad. Lõpptulemus ei ole enam nii oluline.

Juba täna, kell 22:00 on otseülekanne Olympiyski areenalt, kus toimub Eurovisiooni lauluvõistluse finaal. Eestlased, istuge televiisorite ette, võtke klaas veini, nautige šõud ja elage omadele kaasa. Võit on meil juba nagunii käes, olenemata sellest mis koha me finaalis saame!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles