Keith Richards: Winehouse peab targalt käituma hakkama

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Richards
Keith Richards Foto: Reuters / Scanpix

Rokkar Keith Richards hoiatas probleemidega maadlevat lauljatari Amy Winehouse’i, et kui too oma elustiili ei muuda, ei jää ta enam kauaks pildile.

Täna ajalehes Mail ilmunud intervjuus ütles Rolling Stonesi liige, et Winehouse on ainus kaasaegne artist, kelle loomingut ta hindab, kirjutab femalefirst.

«On ainult üks inimene. See Amy-tüdruk,» vastas rokkar küsimusele oma lemmikartistide kohta. «Pange tähele, see tüdruk ei jää kauaks pildile, kui ta kiiremas korras endas selgusele ei jõua. Amy peab targaks hakkama.»

«Ma pole preester, aga olen selle ise läbi teinud ja sa pead edasi liikuma,» ütles muusik.

Richardsi bändikaaslane Mick Jagger tunnistas, et seitsmekümnendatel kannatas Rolling Stonesi liikmete narkosõltuvuse tõttu ka nende muusika tase.

«See haaras loomingulises plaanis meie üle täieliku kontrolli ja me ei suutnud teha ei seda ega toda. Pidime kogu aja  politseiga jändamisele kulutama. Sama asi, mis Amy Winehouse’iga juhtus,» sõnas Jagger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles