Catherine Zeta Jones kartis oma pulmapäeva unustada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Catherine Zeta-Jones.
Catherine Zeta-Jones. Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejanna Catherine Zeta Jones kartis, et unustab omaenda pulmades toimunu.

Oscarivõitjast näitlejanna, kes abiellus 2000. aastal Michael Douglasega, ei uskunud, et suudab pulmapäeva sündmused meelde jätta, kuna koges kõike toimuvat väga häguselt, kirjutab femalefirst.

«Kartsin, et võin unustada, aga mäletan meie pulmapäevast kõike. Mõtlesin, et ärkan hommikul üles, vaatan Michaelit ja küsin, kas me abiellusime eile.  Aga ma mäletan kõike, kuna see oli tõeliselt suurepärane päev,» rääkis näitlejanna.

«Mäletan, kuidas altari ette kõndides Michaelit vaatasin ega suutnud naeratamist lõpetada,» meenutas Zeta Jones.

Samuti rääkis 38-aastane staar sellest, kuidas ta ühel nende esimestest kohtingutest Michael Douglasele stepptantsuga esines.

«Rääkisin talle pidevalt, et oskan stepptantsu, aga tema ei uskunud mind,» meenutas Zeta Jones. «Ühel päeval tahtsin talle seda tõestada, aga ma ei tahtnud põrandat ära rikkuda, nii et ta pakkus, et võiksin seda vannitoas teha. Mina ütlesin, et see on lihtsalt liiga imelik – ma ei hakka sinu vannitoas steppima. Mida sina teeksid, istuksid vetsupotil ja vaataksid pealt? Aga ma tegin selle ära. Pidin sel hetkel väga armunud olema!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles