Imre Kaas: «Ega aju ole Google, mille abil kõigele vastuse leiab!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mis? Kus? Millal?»
«Mis? Kus? Millal?» Foto: promo

Otseülekanne «Mis? Kus? Millal?» eelviimasest veerandfinaalist on Kanal 2s juba pühapäeval kell 20.00. Seekordse võistkonna koosseisu kuulub ka krimireporter Imre Kaas.  

Sellel pühapäeval läheb võistlustulle Tiit Naaritsa juhitud võistkond, kuhu kuuluvad krimireporter Imre Kaas, näitleja ja lavastaja Roman Baskin, tantsuõpetaja Märt Agu ja mälumängijad Hugo Tang ja Marko Siil.

Imre Kaas on viimased kaheksa aastat olnud Kanal 2 «Krimi» saatejuht. Tema huvi mälumängu vastu ulatub aga juba kümne aasta tagusesse aega.

«Osalesin tol ajal Pärnu Jahtklubis koos kohalike mõttehiidudega igakolmapäevasel mälumänguturiniiril. Seda vähemalt poolesaja osalejaga turiniiri peeti talveperioodil purjetamise aseaineks. Mõned karikad ehivad veel tänagi mu vitriinkappi,» räägib Imre.

Nüüd, vahetult enne oma mängukorda, on Imre võtnud õppust ka teistelt.

«Selles saates on ääretult oluline kuulata saatejuhi vihjeid ja küsimuse ülesehitust. Tihtipeale jääb õige vastus välja raalimata just seetõttu, et jäädakse liigsetesse detailidesse kinni,» sõnab ta.

Imre jätkab: ««Mis? Kus? Millal?» on põnev, intrigeeriv ja toob kokku kõige erinevamate elualade inimesed, kelle hulgas peab olema julgust oma sõna maksma panna ning vajadusel kaaslastele vastu vaielda. Võit on vaid kuue õige vastuse kaugusel!»


Mis puutub aga otse-eetrisse, siis siin ei pääse Imre inimlikest hirmudest: «Täiesti loogilistel põhjustel pelgan kõige enam seda, et põrun koos meeskonnaga mõne ülimalt lihtsa küsimusega, mille vastus jääb kusagile ajukurdude vahele toppama.»

«Õnneks olen ma leppinud sellega, et kõike pole lihtsalt võimalik teada. Ega aju pole Google otsingusüsteem, mille abil kõigele vastuse leiab,» mõtiskleb Imre.


Eelmises «Mis? Kus? Millal?» mängus võttis Igor Habali võistkond napi 6:5 võidu televaatajate üle.

Kindlalt on poolfinaali pääsenud aga Jaan Alliku võistkond, kes seljatas televaatajad 6:3.

Kas poolfinaali pääseb ka Tiit Naaritsa võistkond, selgub juba sel pühapäeval kell 20.00 Kanal 2s.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles