Terje Aru abiellub oma äripartneriga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terje Aru
Terje Aru Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

«Ma leian, et suurest kirest ja armastusest tähtsamad tunded on usaldus ja pereväärtused,» ütles ärinaine Terje Aru, kes tahab augustis oma kauaaegse elukaaslase ja noorima lapse isa Aleksandriga abieluranda sõuda.

Omal ajal teatas Terje Aru Kroonika veergudel julgelt, et tema parimad seksiabilised on lusikas ja karvamüts, kirjutas SL Õhtuleht.

Luksuslikust elustiilist pole Terje loobunud, aga tunnistab, et ei mõtle enam nii palju endale, kui lastele ja perele.

Aprillis täitub kaheksa aastat Terje endise abikaasa Lembitu salapärasest kadumisest ja nüüd on naine otsustanud oma elus uue lehekülje pöörata ja kavatseb 8. augustil (08.08.08.) Aleksandriga Ida-Virumaal Kalvi mõisas pulmad pidada.

Aleksandr on mullu sügisel neljaseks saanud Alex Ericu isa ja armastavat tingimusteta ka Terje kahte vanemat last – Karitat esimesest abielust ja abielust Lembit Aruga sündinud poega Mihklit.

«Mul teeb meele kurvaks, et ma ise enam lapsi juurde sünnitada ei saa, hästi tore oleks, kui neid perre lisanduks,» ütles Terje. «Ma lihtsalt olen selline lastefänn.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles