Tondipüüdjad kuulsid Riisipere mõisas seletamatuid helisid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tondipüüdjad
Tondipüüdjad Foto: TV3

Täna alustas TV3s meeleolukat kõhedust tekitav uus kodumaine sari «Tondipüüdjad», kus viis noormeest uurivad Eesti kõige jubedamaid kummitusmaju, et seletamatusse selgust tuua. Mehed kinnitavad, et kõik, mis eetrisse jõuab, on tõsielu.

Täna Star FM Hommikuprogrammis külas olnud tondipüüdjad Marten ja Rene kinnitasid, et kõik, mis kaamerate ees toimub, on tõeline ning midagi pole lavastatud. «Me ei näitle, kõik ebatavaline ja uskumatu, mis vaatajateni jõuab, on päriselt juhtunud,» selgitas Marten.

Lisaks Martenile ja Renele tegelevad tondijahiga ka Karl, Kaarel ja Ingvar. Tänases sarja avaosas veedeti pingelised tunnid Riisipere mõisas, kus kummitab 1902. aastal surnud Anna Elisabeth Stackelberg. Skeptilised noormehed läksid kohale, et kummitusega silmast-silma kohtuda ning eritehnika vahendusel vaimudega ka suhelda.

Riisipere mõisa kummitus Annelise ei soostunud tondipüüdjatega kohtuma, kuid andis oma tegevusega piisaval hulgal asitõendeid, et öelda: selles majas oli peale tondipüüdjate veel keegi.

«Tondipüüdjad» on TV3s neljapäeviti kell 20.00.

Hea lugeja, avalda arvamust - kuidas meeldis uus saade?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles