Reklaam WC-paberil - supercool!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tupiktänava mehed»
«Tupiktänava mehed» Foto: promo

Tupiktänava mehed Raul ja Artur vaatasid kõik sellel nädalal «ratsa rikkaks» ideekonkursile laekunud äriideed üle. Siin on nende Top Five koos kommentaaridega.

Top Five ideede saatnutega võetakse ühendust ja kingitakse neile üht-teist! Kui sul on aga mõni selline või veel parem äriidee, siis saada see aga teele SIIT! Uus Top Five juba jälle neljapäeval!

Idee nr 1.
Kaarel: «Reklaam WC-paberil. Kui printida WC-paberile reklaami, oleks seda võimalik müüa alla tootmishinna, ehk siis väga-väga odavalt. Seega saaks sellest WC-paberist turuliider ja tung lasta oma reklaam WC-paberile trükkida, on ilmselt suur, kuna inimene veedab siiski WC-s üsna palju aega ja mis tal seal muud ikka teha, kui WC-paberilt reklaami uudistada!»

Raul: «Supercool! Siis võiks teha veel suured wc-paberid ja väikesed wc-paberid vastavalt hädale. Suure hädaga on suured pildid ja väikese hädaga väikesed.»
Artur: «Ma ei tea, mis seal piltidel oleks?»
Raul: «Vahet pole, mingid kassid koerad või no kuulsid ju et reklaam!»
Artur: «Aga kuidas ma ilusa koera pildiga wc paberiga pühin? Hale hakkab!»
Raul: «Vahet pole, siis  võib neile noh, tarkuritele trükkida ju lausa raamatuid peldiku paberile! Istud aga potil, loed iga kord ühe peatüki. Nii on vetsus käimine eriti motiveeriv!»

Idee nr 2.
Iff: «Lükatav marja korjamis masin, Jalutad mööda metsa ja marju tuleb.
»

Artur: «Mulle see sobiks, eelmine sügis Helju elas seljas, et miks ma nii vähe korjan. Temal hea, väike käbe vanainimene, suudab kiirelt liikuda!»
Raul: «Päris kift idee, sellega saaks ju ka seeni korjata. Siis võiks masinal olla mingid värgid peal, et ussitanud seent ei võtaks ära. Muu aga hoppa- korvi! Väga kift mõte!»

Idee nr 3.
Iff: «Geelistatud alkohol, õlu siider viin ja muud alkoholid geelidena tuubis.»

Raul: «Supercool! See oleks revolutsioon!»
Artur: «Maru jah, Vikile see meeldiks, saaks salaja vaikselt õllegeeli ampsata ja ämm ei saaks midagi teada.»
Raul: «Aga kuidas nad seda teevad? Selle peame ise ära tegema, paneme õllele mingit tärklist sisse ja ongi olemas!»
Artur: «Vaata kui hea oleks siis seda vedada ringi, ilma et maha läheks, geel on ju viskoossem. Jah selle teeme ära!»

Idee nr 4.
Muumi: «70ndatel või 80ndatel oli Saksamaal suht tihti ja palju elektrikatkestus. Peale neid sündmusi pandi tähele, et iive hakkas tõsuma. Äriidee on järgmine - koju on võimalik tellida mehed, kes elektri ära võtavad. Näiteks saaksid naised kasutada seda siis, kui mees vaatab jalgpalli. Või kui üks osapooltest soovib intiimset tähelepanu saada, kuid teine pool tahab olla arvutis.»

Raul: «Vau! Täpselt nii! Hakkame seda teenust pakkuma neile kel lapsi pole. Esialgu vaatame, kes on paarid, kel lapsi pole ja siis hakkame neilt voolu ära võtma. Kui naisel kõht ees, vot siis esitame arve, et meie tehtud!»
Artur: «Sa mõtled, et me ise pimedas käime tegemas?»
Raul: «Eiii!! Hull oled peast, kuigi noh, võiks ka. Me võtame voolu välja, neil seal hakkb küünlavalgel igav ja kohe - räuhh voodissse!»
Artur: «Noo kui nad just uimaseks ja magama ei jää...»
Raul: «Artuuro, sa ei tunne naisi piisavalt, neil on nii, et kohe kui valgus kustub ja küünal läheb põlema siis kohe lähevad ogaraks seksi järgi! Neil on see looduse poolt nii regullitud.»

Idee nr 5.
Juulius: «Tuvikasvandus - sulgedest saab sulepatju, sulejopesid vmt., lihast šašlõkki ja ka tuvimunadest nt omletti.»

Artur: «Oi omlett on hea asi, nii oleks kõik omast käest võtta, ei pea turu-Koljalt kalli hinnaga ostma.»
Raul: «Vau, hangime kohe kui mätas kuivab terve sülemi neid tuvisid. Ma tean kohta, kus need vana viljakuivati juures elavad. Suvel see talunik va maniakk käis neid laskmas, et söövad tal vilja ära. Me toome tuvid Helju pööningule, vooderdame pesad aga söömas käivad ikka seal taluniku juures, tema vilja. Nii on meil kulud null, tulud ulmelised!»
Artur: «Aga kas nad siin kodu ümbruses kõike ära ei rooja?»
Raul: «Naljamees, guano – see on kõige kallim sõnnik üldse! Saate marjapõõsastele ja õunapuudele kohe otse allikast sõnniku. Te ei pea ostma mingit kahtalse päritoluga hundikoera või sea väljaheiteid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles