Allan Vainola ja Unenäopüüdjad tõmbavad kevadhooajale joone alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Vainola
Allan Vainola Foto: promo

Täna, 11. aprillil astub Rock Cafe lavale Allan Vainola koos ansambliga Unenäopüüdjad, kes selle kontserdiga tõmbab kevadhooajale joone alla. Kontserdil astuvad üles ka ansamblid Luna Vulgaris ja Eleenium.

Allan Vainola alustas sooloprojektiga Unenäopüüdjad 2006. aastal.

Trio Unenäopüüdjad viljeleb «linnafolki» või «industriaalfolki», seda iseloomustab sügav ja unistav tundlikkus, balansseerimine reaalsuse ja unenäolisuse piirimail.

Luna Vulgaris on 2012. aasta lõpust tegutsev lummava ja hirmutava naisvokaaliga ebareeglipärast garaaži- ning rifirokki mängiv kooslus.

Nende esimene väljalase «XP XIII» on kuulajaid leidnud nii kodus kui ookeanide taga. Bänd osales äsja ka Tallinn Music Weekil ning avaldas loetud päevad tagasi kaks uut singlit «Friday Blues» ning «Lunatic».

Uksed Rock Cafesse avatakse kell 19.00, kontsert on vanusepiiranguta. Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles